mulderskookwinkel.nl

Wie zijn wij

Met zoveel prachtige kookartikelen raakt u niet snel uitgekeken. Maar wat Mulder’s Kookwinkel bijzonder maakt, is dat onze service minstens zo belangrijk is. U wordt altijd goed geholpen, ook lang nadat de koop gesloten is.

Echte service

Wij geloven in echte oplossingen. Iedere vraag of klacht nemen we serieus en we streven er altijd naar om u snel en goed te helpen. Er is veel technische kennis in huis. Bovendien komen we met een beetje flexibiliteit vrijwel altijd tot een oplossing waar u blij mee bent.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Gebruik het contactformulier, bel ons op 072 – 515 49 56 of kom langs in onze winkel!

Michael en Yvonne

Mulder’s Kookwinkel wordt gerund door Michael en Yvonne van der Linden, die allebei een grote passie voor het vak hebben. Zij hebben het bedrijf in 2008 overgenomen van Yvonne’s ouders, die het op hun beurt in 1994 hadden overgenomen van meneer Mulder. Met andere woorden: de vakkennis is er met de paplepel ingegoten.

Op inkoop selecteren Michael en Yvonne samen op basis van functionaliteit en kwaliteit. Hun gespecialiseerde kennis blijft gestaag groeien en daar plukt u als klant de vruchten van!