Vorige slide
Volgende slide

Wie zijn wij?

Met zoveel prachtige kookartikelen raakt u niet snel uitgekeken. Maar wat Mulder’s Kookwinkel bijzonder maakt, is dat onze service minstens zo belangrijk is. U wordt altijd goed geholpen, ook lang nadat de koop gesloten is.

Passie

Mulder’s Kookwinkel wordt gerund door Michael van der Linden, die een grote passie voor het vak heeft. Hij heeft het bedrijf in 2008 overgenomen van Ab Sombroek voor wie hij eerst 10 jaar gewerkt had, die het op zijn beurt in 1994 had overgenomen van meneer Mulder. Met andere woorden: de vakkennis is er met de paplepel ingegoten.

 

Op inkoop selecteert Michael op basis van functionaliteit en kwaliteit. Zijn gespecialiseerde kennis blijft gestaag groeien en daar plukt u als klant de vruchten van!

Echte service

Wij geloven in echte oplossingen. Iedere vraag of klacht nemen we serieus en we streven er altijd naar om u snel en goed te helpen. Er is veel technische kennis in huis. Bovendien komen we met een beetje flexibiliteit vrijwel altijd tot een oplossing waar u blij mee bent.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Gebruik het contactformulier, bel ons op 072 – 515 49 56 of kom langs in onze winkel!

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u voorzien bent van de juiste informatie. Daarom vragen we niet alleen wat u zoekt, maar proberen wij te ontdekken wat u nodig heeft. Voor elke wens hebben wij een eerlijk, persoonlijk advies en natuurlijk geven we u graag praktische tips mee. Hiermee kunt u een weloverwogen keuze maken.

Wij zijn pas tevreden als u met een glimlach de deur uit gaat! Meer weten over onze service?